Runners

Monday, July 1, 2013

HOOD TO COAST 2012

Biliyorsunuz kızlar bu seneki Hood To Coast'a katılacaklar. Ben geçen seneki fotoğraflarımla bu muhteşem koşu organizasyonu hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. 30 yıllık geçmişi olan bu organizasyonda Hood dağından sahile kadar 12 kişilik takımlar halinde bayrak yarışı şeklinde koşuluyor. Toplamda 320 km, ortalama 36 saat. Herkes 3 parkur koşuyor, ortalama parkur uzunlukları 8-10 km. 

As you know our girls will participate in the Hood To Coast this year. I want to give some info about this fantastic relay and share my photos. People are running from mountain Hood to the coast as a team of 12 people since 30 years. 320 km in total, approximately 36 hours. Everybody runs 3 courses, the course lengths are 8-10 km.

Benim koştuğum parkur uzunlukları ve eğim haritaları şu şekildeydi:

This is my courses' lengths and incline maps:


1. ve 3. parkurlarını öğle güneşinde, 2. parkurunu ise gece yarısı karanlığında dağda bir başıma koştum. İnanılmaz bir organizasyon, hem dünyanın dört bir yanından koşucularla buluşmuş oluyorsunuz hem de hayatınızın en ilginç parkurlarını koşuyorsunuz :)

I run my 1st and 3rd courses at noon, 2nd course in the mountain at midnight alone. It was an incredible organisation ! You both meet lots of runners from all around the world and run the most interesting courses in your life :)






No comments:

Post a Comment